Визнання міжнародного «Супербренда» на Батьківщині!

  • Дата публикации: 17.07.2009 - 13:21

В 2009 році міжнародна організація «Superbrands» вперше включила до кола учасників Республіку Македонію, а продукція компанії «Алкалоїд» приєдналася до списку брендів з усього світу.

Програма «Superbrands» народилася у Великобританії в 1994 р. Її засновник Білл Коулгрейв (Bill Colegrave) запропонував британському суспільству нову культуру підтримки найбільш відомих і авторитетних брендів. Сьогодні не тільки на Британських островах, але і в усьому цивілізованому світі знають, що «Superbrands - це незалежний арбітр , який піклується про дисципліни просування торгових марок, віддає данину найбільш виключним з них». Рішення, щодо переможців нагороди, приймає особлива рада експертів, що складається з провідних виробників, рекламних агенцій та ЗМІ, що робить цю нагороду більш значущою. Крім того, завдяки «Алкалоїду» Македонія вперше увійшла до довгого списку лідерів, що налічує понад 7500 брендів з усього світу.

Прозорі умови отримання нагороди роблять її більш значущою. Саме тому, генеральний директор Алкалоїд АД та голова ради директорів компанії, Жівко Мукаетов, був надзвичайно задоволений досягнутими результатами, адже лише «Алкалоїд» спромігся завоювати одразу аж три нагороди.

Нарешті після визнання продукції компанії «Алкалоїд» у Сербії, Боснії та Герцеговині і Хорватії, «Бекутан» та «Каффетин» отримали звання «Superbrands» на батьківщині – один із них, а саме препарат «Каффетин» відтепер представлено і в Україні.
Безперечно, це стало доказом того, що 73-річне існування компанії «Алкалоїд» базується на найвищій якості виробів, котра доведена та отримала міжнародне визнання.

Якщо Вам потрібна додаткова інформація про компанію «Алкалоїд» - звертайтеся: 8095 501 89 88, Марина Соловйова (pr@gem.kiev.ua). Ми з задоволенням відповімо на всі ваші запитання!

Довідка про компанію: Відкрите Акціонерне Товариство «Алкалоїд» засноване в 1936 році. Основна діяльність компанії: фармацевтичні препарати, хімічні речовини та косметика. Завдяки 2-м профіт-центрам, корпоративному сервісу, 1 дочірній компанії в Македонії та 12 зарубіжним дочірнім компаніям, де працює 1123 співробітники в головному офісі та 315 торгових представників за кордоном, компанія «Алкалоїд» по праву вважається одним з лідерів Південно-східної Європи – вона є лідером ринку в Македонії та Косово, займає 6-е місце в Хорватії за об’ємами продажу по упаковках.

Алкалоїд – всесвітньо визнаний бренд, представлений в більш ніж 27-ми країнах світу. Протягом 2007-2009 року компанія «Алкалоїд» отримала близько 25 дозволів на виведення нових препаратів на ринок Македонії та 90 препаратів, призначених для закордонних ринків. Протягом останніх десяти років компанія пройшла цикл інвестицій на суму більше 91 мільйона Євро.

Більша частина даних активів була розподілена в сегменті фармацевтики. Основні інвестиції було зроблено в співробітництві з IFI, що є прекрасним доповненням до бізнес - портфелю Компанії. У лютому 2006 року компанія Алкалоїд створила дочірнє підприємство у США, штат Огайо, після чого було успішно проведено JFDA інспекцію GMP за американським стандартом. У жовтні 2007 року на PC Pharmaceuticals було проведено перевірку від імені Британської агенції з контролю за якістю медикаментів і товарів медичного призначення – MHRA. За результатами перевірки MHRA видала компанії Алкалоїд сертифікат відповідності GMP, котрий надає виробнику лікарських препаратів право розміщувати свою продукцію на ринку Великобританії та інших країн Європейського союзу. Алкалоїд – партнер вибору багатьох відомих компаній: F. Hoffmann – La Roche, Italfarmako, Nycomed, Mundifarma, Sanofi Aventis, Pfizer, Novartis та ін. Алкалоїд думає не лише про сьогодення, а завжди думає про майбутнє.



Читайте также:

Комментарии:

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Панель управления

Войти

Вход для посетителей и журналистов
ПАМЯТКА
  1. Внимательно выбирайте раздел.
  2. Запрещены мат и оскорбления.
  3. НЕТ расизму и полит агитациям.

Регистрация

Copyright 2012 "СМИ Днепропетровск"

Использование материалов сайта в печатных
изданиях, без уведомления администрации,
строго запрещается. Ребенок
При использовании в сетевых изданиях
активная ссылка на сайт smi.dp.ua
обязательна.