УКРАЇНСЬКА ПЛАТФОРМА З «ДНІПРОВСЬКИМИ ПОРОГАМИ»

  • Дата публикации: 23.02.2010 - 19:25

УКРАЇНСЬКА ПЛАТФОРМА З «ДНІПРОВСЬКИМИ ПОРОГАМИ»
У Дніпропетровську з 19 по 21 лютого пройшов вже восьмий Міжнародний фестиваль національних бойових мистецтв та історичної спадщини українського народу «Дніпровські пороги». Молода, але амбітна, партія «Українська платформа» не обділила увагою цей захід і виступила одним з його партнерів. Її представники зайняли місця серед почесних гостей фестивалю - місцевої влади Дніпропетровщини та народних депутатів України.
Відкриття фестивалю було дуже яскравим - ми побачили і шоу- програму з показовими виступами представників бойових мистецтв та творчих колективів України і «Герць на порогах» - матчеву зустріч Всеукраїнської федерації «Спас» з кращими представниками інших бойових мистецтв. Серед учасників дійства були українські та європейські чемпіони різноманітних бойових мистецтв у своїх вагових категоріях.
Варто зазначити, що і до, і після церемонії відкриття проходили власне змагання. А саме - перший етап Кубка України з орієнтал-спорту, відкрита першість України з рукопашу «Спас» (бойовий звичай козацьких родів, система бою та виживання у складних умовах) на честь річниці виведення військ з Афганістану, який, до речі, з 10-го лютого цього року визнано офіційним видом спорту у нашій країні. Тому саме цьогорічний фестиваль став знаковим для його учасників та глядачів. Переможці були відзначенні медалями та різноманітними призами.
Популяризація та розвиток національних бойових мистецтв як засобу виховання здорової молоді – це головна мета заходу. Тому «Українська платформа» не могла стояти осторонь цього фестивалю, адже, за словами голови її обласного осередку Дмитра Недвиги, виховання здорової нації, повага до історії України - одне з пріоритетних завдань партії, яка й надалі буде допомагати в організації подібних заходів.
Щорічно фестиваль збирає спортсменів з України, Білорусі, Молдови та Росії. Це - представники різних шкіл та напрямків українських національних мистецтв, творчі колективи, окремі виконавці, майстри народної творчості, козацькі громади та інші. Проте організатори обіцяють, що географія змагань буде розширюватися. Фестиваль завжди збирає аудиторію понад 2000 глядачів, нинішній рік теж винятком не став.


Ключевые теги: украинская платформа



Читайте также:

Комментарии:

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Панель управления

Войти

Вход для посетителей и журналистов
ПАМЯТКА
  1. Внимательно выбирайте раздел.
  2. Запрещены мат и оскорбления.
  3. НЕТ расизму и полит агитациям.

Регистрация

Copyright 2012 "СМИ Днепропетровск"

Использование материалов сайта в печатных
изданиях, без уведомления администрации,
строго запрещается. Ребенок
При использовании в сетевых изданиях
активная ссылка на сайт smi.dp.ua
обязательна.