Компанія Gorenje взяла участь у благодійній кампанії "Разом проти раку грудей" у Москві

  • Дата публикации: 23.06.2009 - 17:03

Компанія Gorenje разом з ювелірним домом Zlatarna Celje приєдналися до заходу, котрий щорічно організовує в Росії компанія Avon (www.avon-protivraka.ru) з метою збору коштів на боротьбу з раком грудей. Для благодійної лотереї в рамках кампанії Gorenje надала один з призів - рожевий холодильник у стилі ретро, прикрашений коштовною стрічкою з білого золота, подарованою ювелірним домом Zlatarna Celje.
Лотерея зібрала 280 000 євро, які будуть спрямовані на придбання сучасного діагностичного обладнання для онкоцентру в Росії. На цей час в рамках кампанії компанія Gorenje та ювелірний дім Zlatarna Celje допомогли зібрати понад 380 000 євро завдяки власним аукціонам, на яких продавався коштовний рожевий холодильник зі стрічкою з білого золота, а також беручи участь в подібних проектах.
Благодійна кампанія «Разом проти раку грудей» завершилася великим святом на Червоній Площі перед Собором Василя Блаженного, та концертом "Рок проти раку" в Лужниках за участю кращих російських рок-груп. Цього року захід відвідали близько 10 000 чоловік, серед них - багато російських знаменитостей та бізнесменів.
Gorenje та ювелірний дім Zlatarna Celje два роки співпрацювали з міжнародною організацією Еuropa Donna (Європейська Коаліція Раку Грудей, www.cancerworld.org) у сфері збору коштів для профілактики та ранньої діагностики онкозахворювань, а також для проведення інформаційної кампанії про рак грудей. Задля цієї мети Gorenje створила серію рожевих холодильників в стилі ретро та залучила ювелірний дім Zlatarna Celje з міста Цельє для прикраси цієї унікальної техніки коштовною стрічкою з білого золота з вкрапленнями з полірованого цирконію. Після двох перших вдалих аукціонів у Любляні та Загребі, пройшло ще два в рамках Рожевого Жовтня та Місяця Інформації про рак грудей у Лондоні та Спліті; в цьому році благодійність продовжується яскравою кампанією в співробітництві з Avon у Москві.
Також у цьому році заплановано два незалежних благодійних аукціони в Сараєво та Відні. Кошти, виручені на аукціонах, передаються організаціям, котрі борються з раком грудей, а також на обладнання для ранньої діагностики онкозахворювань.

Потрібна додаткова інформація? Із задоволенням відповімо на всі питання, які вас цікавлять: 8095 501 89 88, pr@gem.kiev.ua, Марина Соловйова.

Довідка: Компанія Gorenje d.d. - Міжнародна корпорація, заснована у 1950 році, відома більше 60 років і складається з материнської компанії Gorenje, 83 дочірніх компаній, 59 з яких - міжнародні. Діяльність Gorenje d.d. - виробництво та продаж побутової техніки, водонагрівачів, радіаторів та сантехніки, кухонь, меблів для ванних кімнат, а також туризм. За останні роки всі ці концерни перебувають у стані динамічного розвитку, який сприяє поліпшенню Gorenje d.d. і продукції, розширення функціональності, розвитку мережі магазинів та загального представлення на ринку. Базуючись на своїх досягненнях та постійній роботі, група компаній Gorenje dd твердо зайняла свою нішу серед найбільших Словенських промислових корпорацій і стала одним з восьми найбільших виробників побутової техніки в Європі. Основою продукції компанії є технічна бездоганність, інновації, дизайн, ергономічність продукції та економія електроенергії. На сьогодні компанія представлена в 70 країнах світу й експортується 90% продукції, яка виробляється. Будівництво нових заводів та модернізація старих, наявність власних мереж збуту, складів, системи логістики та сервісного обслуговування разом з розвитком нових поколінь приладів, робить центральний елемент бізнесу одним з найбільш швидких у своєму розвитку серед інших галузей. Успіху компанії сприяла висока якість продукції, яка підтверджена міжнародними стандартами: ISO 14001 - екологічний сертифікат, ISO 9001-стандарт системи управління якістю, ICOGRAM EXCELLENCE AWARD - сертифікат якості, екологічні нагороди. Робота професіоналів, постійний контроль якості продукції та впровадження інноваційних рішень - запорука успішної діяльності компанії Gorenje Group.



Читайте также:

Комментарии:

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Панель управления

Войти

Вход для посетителей и журналистов
ПАМЯТКА
  1. Внимательно выбирайте раздел.
  2. Запрещены мат и оскорбления.
  3. НЕТ расизму и полит агитациям.

Регистрация

Copyright 2012 "СМИ Днепропетровск"

Использование материалов сайта в печатных
изданиях, без уведомления администрации,
строго запрещается. Ребенок
При использовании в сетевых изданиях
активная ссылка на сайт smi.dp.ua
обязательна.