АВТОМОБІЛЬНІ АУКЦІОНИ: підводимо підсумки торгів!

  • Дата публикации: 02.07.2009 - 13:32

А це значить, що саме стільки людей оперативно вирішили свої фінансові проблеми з банком, своєчасно погасивши заборгованість за кредитом, а також саме на стільки збільшилася кількість щасливих автовласників, які скористалися можливістю придбати якісне авто за найкращою, самостійно встановленою ціною.
Найдорожчим лотом, виставленим та проданим через сайт компанії, став автомобіль Mercedes S 500 Long (4 matic, 5,5л, 2007 р.в.), котрий було продано за 523 974 грн. Найзапекліші бої точилися за автомобіль Dacia Logan (1,6 л, 2008 р.в.), стартова ціна котрої була 23 100 грн., а в результаті торгів її колишній власник отримав аж 79 600 грн. для погашення боргу – а це більше, ніж втричі перевищує стартову ціну лоту!
Найдешевшим авто, виставленим на торги, став лот № 200, а саме автомобіль Chevrolet Lachetti (1,8 л, 2007 р.в.), стартова ціна котрого була 11 000 грн., а загальний приріст по торгах склав аж 218 %! Авто було продано за 35 000 грн. – при цьому було зроблено 43 ставки. А це значить, що активність споживачів, та, разом з тим популярність порталу росте з кожним днем.
Тож, запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш сайт: можливо авто вашої мрії чекає вас саме там!
Адже кваліфікований та освічений штат працівників, сучасне обладнання Терміналу, відкритість компанії у наданні інформації щодо технічного стану автомобіля забезпечують новий стандарт продажу автомобілів з пробігом в Україні.

Якщо у вас ще залишилися питання, або вам потрібна будь-яка додаткова інформація стосовно Автомобільного Аукціону, звертайтеся, будь-ласка, до прес-служби: Марина Соловйова: (8044) 355 0717, 8095 501 89 88, pr@gem.kiev.ua або Анастасія Шеліга: (8044) 531 99 09, 8067 799 29 88.

Довідка про компанію: ТОВ «Автомобільні Аукціони» створене в 2008 році. Основна місія компанії – створення найкращих умов для купівлі-продажу вживаних авто в Україні. Компанія має в своєму розпорядженні унікальний для України Термінал (заг. площею 33 га), здатний розмістити до 12 тисяч автомобілів одночасно. Термінал асфальтований, освітлений, обладнаний охоронними системами та відеоспостереженням. Таким чином, ми забезпечуємо відповідальне зберігання і передпродажну підготовку автомобілів, парк автовозів і команду професіоналів, здатну обслуговувати сотні авто щодня.
В умовах кризи «Автомобільні Аукціони», в першу чергу, є надзвичайно вигідним та оптимальним рішенням проблеми для тих, хто вимушений повернути авто банкам через неможливость погашення кредиту. Завдяки співпраці з банками та здатності швидко і професійно вирішувати питання оформлення відповідних документів, доставки, зберігання і передпродажної підготовки автомобілів, ми гарантуємо швидкий та абсолютно прозорий продаж автомобіля за найвижчою ціною (аукціони проводяться лише на підвищення), що повністю відповідає як інтересам банку, так і інтересам колишнього власника.


www.autoauction.in.ua



Читайте также:

Комментарии:

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Панель управления

Войти

Вход для посетителей и журналистов
ПАМЯТКА
  1. Внимательно выбирайте раздел.
  2. Запрещены мат и оскорбления.
  3. НЕТ расизму и полит агитациям.

Регистрация

Copyright 2012 "СМИ Днепропетровск"

Использование материалов сайта в печатных
изданиях, без уведомления администрации,
строго запрещается. Ребенок
При использовании в сетевых изданиях
активная ссылка на сайт smi.dp.ua
обязательна.