Новий сервіс на сайті Авто Аукціонів: «ЦЕНТР ОЦІНЮВАННЯ АВТО»

  • Дата публикации: 03.07.2009 - 11:35

На нашу думку, даний сервіс, в першу чергу, зацікавить професіоналів – спеціалістів з оцінки автомобілів, але буде безсумнівно дуже корисним та стане у пригоді всім автолюбителям: продавцям та покупцям автомобілів, тому відтепер кожен охочий зможе скористатися даною послугою та спрогнозувати ціну майбутнього продажу автівки на підставі аналогу, проданого на Авто Аукціонах – варто лише зайти на сайт компанії: www.autoauction.in.ua.
Дану послугу започатковано на базі даних проданих автівок, адже на даний момент з сайту Авто Аукціонів було продано 28 автомобілів. Отже, на основі реально проданих лотів ми побудували графік для кожної автівки, котрий прогнозує зміну його вартості на кожному етапі його «життя» - від 0 (вартість абсолютно нової автівки в ідентичній комплектації) до 10 років включно. Детальний опис принципу побудови графіка кривої на прикладі Mercedes S 500 Long 4 matic - найдорожчого авто, проданого з нашого сайту, можна побачити на зображенні або на сайті: http://autoauction.in.ua/ukr/soldreport.php?&auto_type=0&engine_capacity=0&mileage_from=0&mileage_to=0&engine=0&brand=0&model=0&gearbox=&auction_next=0&auction_next=11
Червоною крапкою позначається вік та ціна, за якою дане авто було РЕАЛЬНО продано з аукциону. Для даної автівки також вказується його ПРОГНОЗОВАНА зміна вартості (зелена крива). Таким чином, ми відобразили зміну вартості авто в залежності від його віку (за експоненціальним законом). Розташування червоної крапки під кривою свідчить про те, що автівка була продана нижче прогнозованої ціни.
Задля Вашої зручності ми розташували на сайті розширений фільтр для пошуку необхідного Вам аналогу автівки. Також Ви маєте можливість скачати документ під назвою «Розрахунок вартості автомобіля…», в котрому зафіксована детальна інформація щодо проданої автівки, включаючи його фотографії. Деталі шукайте тут: http://autoauction.in.ua/ukr/soldreport.php.

Таким чином, Компанія «Автомобільні Аукціони» продовжує політику відкритості щодо надання інформації по кожному лоту та забезпечує новий стандарт продажу авто з пробігом в Україні.
Якщо у вас ще залишилися питання, або вам потрібна будь-яка додаткова інформація стосовно Автомобільного Аукціону, звертайтеся, будь-ласка, до прес-служби: Марина Соловйова: (8044) 355 0717, 8095 501 89 88, pr@gem.kiev.ua або Анастасія Шеліга: (8044) 531 99 09, 8067 799 29 88.
Довідка про компанію: ТОВ «Автомобільні Аукціони» створене в 2008 році. Основна місія компанії – створення найкращих умов для купівлі-продажу вживаних авто в Україні. Компанія має в своєму розпорядженні унікальний для України Термінал (заг. площею 33 га), здатний розмістити до 12 тисяч автомобілів одночасно. Термінал асфальтований, освітлений, обладнаний охоронними системами та відеоспостереженням. Таким чином, ми забезпечуємо відповідальне зберігання і передпродажну підготовку автомобілів, парк автовозів і команду професіоналів, здатну обслуговувати сотні авто щодня.
В умовах кризи «Автомобільні Аукціони», в першу чергу, є надзвичайно вигідним та оптимальним рішенням проблеми для тих, хто вимушений повернути авто банкам через неможливость погашення кредиту. Завдяки співпраці з банками та здатності швидко і професійно вирішувати питання оформлення відповідних документів, доставки, зберігання і передпродажної підготовки автомобілів, ми гарантуємо швидкий та абсолютно прозорий продаж автомобіля за найвижчою ціною (аукціони проводяться лише на підвищення), що повністю відповідає як інтересам банку, так і інтересам колишнього власника.



www.autoauction.in.ua



Читайте также:

Комментарии:

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Панель управления

Войти

Вход для посетителей и журналистов
ПАМЯТКА
  1. Внимательно выбирайте раздел.
  2. Запрещены мат и оскорбления.
  3. НЕТ расизму и полит агитациям.

Регистрация

Copyright 2012 "СМИ Днепропетровск"

Использование материалов сайта в печатных
изданиях, без уведомления администрации,
строго запрещается. Ребенок
При использовании в сетевых изданиях
активная ссылка на сайт smi.dp.ua
обязательна.