Компанія "Автомобильні Аукціони" стала членом Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Імпортерів і Дилерів

  • Дата публикации: 20.07.2009 - 16:32

Оскільки головною метою обох компаній є бажання досягти прозорості у стосунках між партнерами, конкурентами та кінцевим споживачем, це і стало поштовхом до проведення переговорів та вступу компанії «Автомобільні Аукціони» до ВААІД.

Адже компанія «Автомобільні Аукціони» була створена саме для забезпечення абсолютно нового стандарту купівлі-продажу авто з пробігом, проповідуючи принципи абсолютної прозорості, і вже встигла привернути увагу автолюбителів, а також допомогти багатьом громадянам України врегулювати свої стосунки з банком, своєчасно продавши авто колишнього власника, та допомігши йому погасити кредит. Окрім того, компанія Авто Аукціони - надзвичайно соціально-активна та відкрита по відношенню до свого клієнта... Саме цим і була продиктована необхідність вступу до ВААІД – щоб своєчасно впливати на вирішення важливих питань та завжди бути на боці споживача, автолюбителя, автовласника…


Довідка про компанію: Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Імпортерів та Дилерів (ВААІД), заснована 19 травня 1999 року.
Основна мета діятельності Асоціації - развиток «прозорості» автомобильного ринку України, заборона контрабандного ввозу автомобилів, надання рівних умов всім компаніям, котрі працюють на рынку.

На сегодні асоціація налічує 114 компаній офіційних автоімпортерів та автодилерів. Виступає організатором щорічної автомобільної виставки «ВААІД KYIV AUTOMOTIVE SHOW».

Також члени ВААІД проголосували за створення Третейського суду при Асоціації. Потреба в такому суді пов’язана з розширенням можливостей для розгляду спірних питань та конфліктів, котрі час від часу виникають як між членами Асоціації, так і між гравцями автомобільного ринку України. Члени ВААІД підкреслюють, що суди загальної юрисдикції не завжди можуть глибоко вивчити специфіку конфліктної ситуації, і саме тому їм конче необхідний спеціалізований орган.

Довідка про компанію:

ТОВ «Автомобільні Аукціони» створене в 2008 році. Основна місія компанії – створення найкращих умов для купівлі-продажу вживаних авто в Україні. В умовах кризи «Автомобільні Аукціони», в першу чергу, є надзвичайно вигідним та оптимальним рішенням проблеми для тих, хто вимушений повернути авто банкам через неможливость погашення кредиту. Завдяки співпраці з банками та здатності швидко і професійно вирішувати питання оформлення відповідних документів, доставки, зберігання і передпродажної підготовки автомобілів, ми гарантуємо швидкий та абсолютно прозорий продаж автомобіля за найвижчою ціною (аукціони проводяться лише на підвищення), що повністю відповідає як інтересам банку, так і інтересам колишнього власника.


www.autoauction.in.ua



Читайте также:

Комментарии:

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Панель управления

Войти

Вход для посетителей и журналистов
ПАМЯТКА
  1. Внимательно выбирайте раздел.
  2. Запрещены мат и оскорбления.
  3. НЕТ расизму и полит агитациям.

Регистрация

Copyright 2012 "СМИ Днепропетровск"

Использование материалов сайта в печатных
изданиях, без уведомления администрации,
строго запрещается. Ребенок
При использовании в сетевых изданиях
активная ссылка на сайт smi.dp.ua
обязательна.