Період торгів на сайті Авто Аукціонів за більшістю лотів скорочено до 4 днів!

  • Дата публикации: 04.08.2009 - 16:59

Скорочення терміну торгів дасть можливість клієнтам банків в більш короткий період часу реалізувати заставну автівку та прискорити процес погашення заборгованості за кредитом.

 

Якщо ж Ви бажаєте придбати автівку за прийнятною ціною, завітайте на сайт компанії та скористайтеся можливістю взяти участь у торгах, не пропустіть свій шанс! Нові надходженні можна переглянути у рубриці «АУКЦІОНИ», підрубрики: «ВІДКРИТІ АУКЦІОНИ», «НОВІ АУКЦІОНИ», «МАЙБУТНІ АУКЦІОНИ» на сайті компанії www.autoauction.in.ua.

 

 

Бажаємо успіху на аукціонах!

 

 

Довідка про компанію: ТОВ «Автомобільні Аукціони» створене в 2008 році.  Основна місія компанії – створення найкращих умов для купівлі-продажу вживаних авто в Україні. В умовах кризи «Автомобільні Аукціони», в першу чергу, є надзвичайно вигідним та оптимальним рішенням проблеми для тих, хто вимушений повернути авто банкам через неможливость погашення кредиту. Завдяки співпраці з банками та здатності швидко і професійно вирішувати питання оформлення відповідних документів, доставки, зберігання і передпродажної підготовки автомобілів, ми гарантуємо швидкий та абсолютно прозорий продаж автомобіля за найвижчою ціною (аукціони проводяться лише на підвищення), що повністю відповідає як інтересам банку, так і інтересам колишнього власника.

 

 

 

www.autoauction.in.ua




Читайте также:

Комментарии:

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Панель управления

Войти

Вход для посетителей и журналистов
ПАМЯТКА
  1. Внимательно выбирайте раздел.
  2. Запрещены мат и оскорбления.
  3. НЕТ расизму и полит агитациям.

Регистрация

Copyright 2012 "СМИ Днепропетровск"

Использование материалов сайта в печатных
изданиях, без уведомления администрации,
строго запрещается. Ребенок
При использовании в сетевых изданиях
активная ссылка на сайт smi.dp.ua
обязательна.