Gorenje представляє нове покоління кухонної техніки

  • Дата публикации: 31.08.2009 - 07:05

Gorenje робить подарунок справжнім гурманам, презентуючи нову генерацію вбудованої побутової техніки: духову шафу з технологією HomeMADE, каміноподібна форма котрої поліпшує циркуляцію повітря і забезпечує більш рівномірне приготування страв. Її унікальну форму створено на зразок  традиційних хлібних печей, що опалюються дровами, що забезпечує бездоганне випікання. Тож тепер і Ви зможете насолоджуватися рівномірно пропеченими, соковитими стравами з чудовою скоринкою!

Справжні господині гідно оцінять більший об’єм духової шафиBigSpace.

Духова шафа завширшки 46см ідеально підходить для приготування кількох страв на різних деках одночасно. Погодьтеся, це створює максимальну зручність та заощаджує Ваш час та  електроенергію.

Окрім цього, шафу обладнано ще багатьма корисними та інноваційними функціями, які мають зробити процес приготування їжі вдома максимально комфортним, перетворивши його на справжню насолоду!

Окрім того, духова шафа обладнана абсолютно новим запатентованим електронним програмним модулем – DirecTOUCH - для управління духовою шафою через сенсорний екран. Його створено завдяки інноваційній технології UseLogic® та інтегровано в ціле покоління нової вбудованої техніки. Лише 3 прості кроки – готувати ще ніколи не було так легко!

 

Потребуєте додаткової інформації?

Із задоволенням відповімо на всі запитання, які у  Вас виникнуть: 8095 501 89 88, pr@gem.kiev.ua, Марина Соловйова.

 

Довідка: Компанія Gorenje d.d. - Міжнародна корпорація, заснована у 1950 році, відома понад 60 років і складається з материнської компанії Gorenje, 75 дочірніх компаній, 50 з яких - міжнародні. Діяльність Gorenje d.d. - виробництво та продаж побутової техніки, водонагрівачів, радіаторів та сантехніки, кухонь, меблів для ванних кімнат, а також туризм. Останніми роками всі ці концерни динамічно розвиваються. Завдяки своїм досягненням та постійній роботі, група компаній Gorenje  упевнено зайняла свою нішу поміж найбільших словенських промислових корпорацій і стала одним з восьми найпотужніших виробників побутової техніки в Європі. Основними рисами продукції Gorenie є технічна бездоганність, інновації, дизайн, ергономічність продукції та економія електроенергії.

GORENJE - один з європейських лідерів на ринку побутової техніки. Компанія створює 4 мільйони одиниць побутової техніки щороку.
Сьогодні
Gorenie представлена в 70 країнах світу й експортує 90% продукції, що виробляється. Компанія стала успішною  завдяки високій якості  продукції, що засвідчено міжнародними стандартами: ISO 14001 - екологічний сертифікат, ISO 9001-стандарт системи управління якістю, ICOGRAM EXCELLENCE AWARD - сертифікат якості.
Робота професіоналів, постійний контроль якості продукції та впровадження інноваційних рішень - запорука успішної діяльності групи компаній
Gorenje.




Читайте также:

Комментарии:

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 1 дней со дня публикации.

Панель управления

Войти

Вход для посетителей и журналистов
ПАМЯТКА
  1. Внимательно выбирайте раздел.
  2. Запрещены мат и оскорбления.
  3. НЕТ расизму и полит агитациям.

Регистрация

Copyright 2012 "СМИ Днепропетровск"

Использование материалов сайта в печатных
изданиях, без уведомления администрации,
строго запрещается. Ребенок
При использовании в сетевых изданиях
активная ссылка на сайт smi.dp.ua
обязательна.